Warmtepomp Eneco

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van de fabrikant Eneco? Geholpen door onze tool check je uitgebreide info over het assortiment van Eneco. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, hogere CO-2 reductie, en ook nog eens een lagere energienota door gebruik te maken van de mogelijke RVO subsidie. Een populair type is de Solo Warmtewinner met een (kw) vermogen van 2 en een maximale subsidie van 1500.

  • De warmtepomp van Eneco is een investering met respect voor het milieu.
  • Het huis verwarmen op een duurzame manier!
  • Beperkte CO-2 uitstoot in september 2023.
  • Interessante terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkEneco
Populair modelSolo Warmtewinner
Vermogen2 KW
Subsidie 1500
Gemiddelde besparing42%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Eneco warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Eneco kopen? De aanbieder verkoopt een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor nieuwe en oude woningen. Informeer bij uw installateur welke serie relevant is voor uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de Solo Warmtewinner met een KW van 2. Advies: wellicht wenst u meer opties? Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga naar een specialistische Eneco installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in september 2023? De aanbieder Eneco heeft meerdere types waar subsidies op zit. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Solo Warmtewinner met een mooie subsidie van 1500 laten plaatsen. In het kader daarvan gelden wel allerlei bepalingen. Op de website van het RVO kan je alle voorwaarden vinden. De warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Buren, Beemster en Drenthe.

Zijn de Eneco hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Mede daardoor is het zo dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierop staan alleen erkende leveranciers. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeEneco warmtepomp in september 2023 met andere merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Populaire merken zijn Emmeti, CTA en Austria Email


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!