Warmtepomp Clivet

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van het merk Clivet? Middels deze website vind je uitgebreide details over het aanbod van Clivet. Verwarmen op een verantwoorde manier, beperkte CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening vanwege de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een uitstekend model is de WSAN-XIN 21 exc met een vermogen (KW) van 3 en een maximale subsidie van 1450.

  • De warmtepomp van Clivet is een investering met respect voor het milieu.
  • Het huis verwarmen op een effectieve manier!
  • Beperkte CO-2 uitstoot in februari 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkClivet
Populair modelWSAN-XIN 21 exc
Vermogen3 KW
Subsidie 1450
Energiebesparing23%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Clivet warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van Clivet kopen? Dit merk levert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor verschillende type woningen. Analyseer de verschillen en check welk product relevant is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de WSAN-XIN 21 exc met een kracht van 3. Let op: mogelijk wenst u meer functies? Bezoek eens een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede Clivet installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, en u begint met besparen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in februari 2024? De fabrikant Clivet biedt interessante modellen. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem WSAN-XIN 21 exc met een maximale subsidie van 1450 aanschaffen. Wil je dit aanvragen? Dan zijn er wel meerdere bepalingen. Op www.rvo.nl lees je hier meer over. Een erkende warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Bekijk welke installateurs er zijn in Leeuwarden, Sint-Michielsgestel en Papendrecht.

Zijn deze Clivet hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Dat kan de reden zijn dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hierop staan innovatieve en professionele aanbieders. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeClivet warmtepomp in februari 2024 met concurrerende merken. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrenten zijn o.a. Climer, Atlantic en Weishaupt / Monarch


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!