Warmtepomp Theodoor

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder Theodoor? Via de warmtepomp-vergelijker ontdek je nuttige info over de pompen van Theodoor. Een ecologisch verantwoorde keuze, focus op CO-2 beperking, en een energierekening die omlaag kan door een toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een van de hardlopers is de RS-3.6GX/B met een capaciteit (KW) van 0 en een subsidie van 1250.

  • De warmtepomp van Theodoor een een investering voor de toekomst.
  • Een verwarmde woning met minder of zonder gasverbruik.
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkTheodoor
Populair modelRS-3.6GX/B
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Energiebesparing36%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Theodoor warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Theodoor kopen? Deze fabrikant biedt een veelzijdig aanbod (o.a. lucht en bodem) voor verschillende type woningen. Informeer bij uw installateur welk product past bij uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de RS-3.6GX/B met een vermogen (KW) van 0. Belangrijk: wellicht bent u op zoek naar meer capaciteit. Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Theodoor installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juni 2024? Het merk Theodoor heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type RS-3.6GX/B met een aantrekkelijke subsidie van 1250 laten monteren. Om dit bedrag te ontvangen moet je wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Op RVO.nl bekijk je alle praktische info. Een lokale warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Aalburg, Noord-Beveland en Friesland.

Zijn deze Theodoor hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. In deze lijst staan exclusief betrouwbare fabrikanten. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Theodoor warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Kijk daarom ook eens naar producten van Tesy, Sirac en Orca Energija


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!