Warmtepomp Clage

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de fabrikant Clage? Aan de hand van deze website tref je bruikbare data over de pompen van Clage. Een ecologisch verantwoorde keuze, minder CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening met de royale subsidieregeling. Een populair type is de WPX 250 (986065) met een capaciteit (KW) van 0 en een aantrekkelijke subsidie van 1250.

  • De warmtepomp van Clage is een uitstekende investering.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een innovatieve manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in mei 2024.
  • Een korte terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkClage
Populair typeWPX 250 (986065)
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Energiebesparing45%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Clage warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Clage kopen? Deze leverancier hanteert een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor verschilende gebruikerstypes. Vraag bij uw monteur welk product toepasbaar is op uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de WPX 250 (986065) met een kracht (KW) van 0. Advies: mogelijk wilt u meer power. Ga eens langs bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga voor een erkende Clage installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in mei 2024? De fabrikant Clage heeft een uitgebreid aanbod. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type WPX 250 (986065) met een mooie subsidie van 1250 bestellen. In het kader daarvan stelt het RVO wel verscheidene reglementen. Op de website www.rvo.nl kan je er alles over lezen. Een gemiddelde warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Vind een erkende installateur in Ferwerderadiel, Roosendaal en Noordwijk.

Zijn de Clage hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. In deze lijst staan innovatieve en professionele merken. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeClage warmtepomp in mei 2024 met andere type warmtebronnen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Kijk daarom ook eens naar producten van CIAT, Ariston en Warmflow


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!