Warmtepomp Stiebel-Eltron

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de leverancier Stiebel-Eltron? Geholpen door warmtepomprevolutie.nl bekijk je nuttige info over het merk Stiebel-Eltron. Een ecologisch verantwoorde keuze, minder CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten door gebruik te maken van de royale subsidieregeling. Een van de hardlopers is de WPL 10 AC (230236) met een (kw) capaciteit van 6 en een tegemoetkoming van liefst 1750.

  • De warmtepomp van Stiebel-Eltron is een uitstekende investering.
  • Verwarming + warm water op een goedkope en duurzame wijze.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Interessante terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkStiebel-Eltron
Populair typeWPL 10 AC (230236)
Vermogen6 KW
Subsidie 1750
Gemiddelde besparing27%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Stiebel-Eltron warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Stiebel-Eltron kopen? Dit merk staat bekend om een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor iedere portemonnee. Check bij de verkoper welke installatie aansluit op uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de WPL 10 AC (230236) met een KW van 6. Advies: mogelijkerwijs vraagt u meer opties? Zoek eens een showroom in de buurt, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede Stiebel-Eltron installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, en kan ook subsidies regelen.

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Wil je meer weten over de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Stiebel-Eltron verkoopt een aantal modellen met subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als WPL 10 AC (230236) met een royale subsidie van 1750 laten plaatsen. Daarvoor gelden wel meerdere condities. Op de website van het RVO (rvo.nl) bekijk je alle praktische info. Een goede warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Simpelveld, Wijk bij Duurstede en Limburg.

Zijn deze Stiebel-Eltron hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Dat is natuurlijk de reden dat ze pronken op de RVO-lijst. Daarbij horen unieke en professionele merken. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Stiebel-Eltron warmtepomp in juni 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Kijk daarom ook eens naar producten van SPRSUN, Radson en Mitsubishi Heavy Industries


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!