Warmtepomp Keyter

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van de fabrikant Keyter? Geholpen door onze website lees je waardevolle details over het productaanbod van Keyter. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, hogere CO-2 reductie, en een energierekening die omlaag kan vanwege de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Key WF-4030-INV4W met een werkracht (KW) van 29 en een maximale subsidie van 4200.

  • De warmtepomp van Keyter is een uitstekende investering.
  • Het huis verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in maart 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkKeyter
Populair modelKey WF-4030-INV4W
Vermogen29 KW
Subsidie 4200
Energiebesparing26%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Keyter warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Keyter kopen? Deze producent heeft verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) in verschillende prijsklassen. Check bij de verkoper welke serie relevant is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de Key WF-4030-INV4W met een KW van 29. Doch, wellicht vraagt u meer mogelijkheden? Ga eens langs bij een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Vergelijk en vind een goede Keyter installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, en u begint met besparen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in maart 2024? De aanbieder Keyter heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Key WF-4030-INV4W met een interessante subsidie van 4200 laten installeren. In het kader daarvan hanteren ze wel enkele reglementen. Via RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. De warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Wageningen, Velsen en Drenthe.

Zijn deze Keyter hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Juist daardoor zijn de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierin staan alleen professionele merken. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeKeyter warmtepomp in maart 2024 met andere modellen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Kijk daarom ook eens naar producten van Kensa, Hewalex en Enerso


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!