Warmtepomp Caldameg

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van Caldameg? Dankzij onze tool vind je uitgebreide info over het assortiment van Caldameg. Verwarmen op een verantwoorde manier, CO-2 vriendelijk, en besparen op de energierekening vanwege de aantrekkelijke subsidieregeling. Een van de hardlopers is de EDKXT2-1D met een vermogen (KW) van 4 en een interessante subsidie van 1700.

  • De warmtepomp van Caldameg is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een doeltreffende manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkCaldameg
Populair typeEDKXT2-1D
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Energiebesparing42%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Caldameg warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Caldameg kopen? Deze producent werkt met een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor nieuwe en oude woningen. Vraag bij uw monteur welk type relevant is voor uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de EDKXT2-1D met een vermogen (KW) van 4. Belangrijk: mogelijk vraagt u meer functies? Bezoek eens een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Caldameg installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, regel meteen de subsidie!

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Caldameg heeft een uitgebreid aanbod. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type EDKXT2-1D met een mooie subsidie van 1700 laten installeren. Hiervoor hanteren ze wel strenge voorwaarden. Op www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. De warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Bijvoorbeeld in de regio Dantumadiel, Oisterwijk en Molenwaard.

Zijn de Caldameg hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen staan goed bekend. Juist daardoor zijn ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hierin staan enkel en alleen doorgelichte fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Caldameg warmtepomp in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Andere merken zijn o.a. BUVA, Alpha Innotec en Venco


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!