Warmtepomp Fujitsu Atlantic

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de aanbieder Fujitsu Atlantic? Met behulp van deze pagina tref je nuttige details over het aanbod van Fujitsu Atlantic. Een ecologisch verantwoorde keuze, relatief lage CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten dankzij de landelijke investeringssubsidie. Een uitstekend model is de Alfea Extensa + 5 met een vermogen (KW) van 4 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1700.

  • De warmtepomp van Fujitsu Atlantic is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Verwarming + warm water op een innovatieve manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in mei 2024.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkFujitsu Atlantic
Populair typeAlfea Extensa + 5
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Gemiddelde besparing24%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Fujitsu Atlantic warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Fujitsu Atlantic kopen? Deze producent levert een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type past bij uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Alfea Extensa + 5 met een werkracht (KW) van 4. Desondanks, mogelijk bent u op zoek naar meer capaciteit. Zoek eens een showroom in de buurt, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga in zee met een erkende Fujitsu Atlantic installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de subsidie mei 2024 voor warmtepompen als deze? Het merk Fujitsu Atlantic heeft diverse opties. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Alfea Extensa + 5 met een aantrekkelijke subsidie van 1700 laten monteren. Om dit bedrag te ontvangen moet de aanvraag voldoen aan allerlei reglementen. Via RVO.nl kan je er alles over lezen. Een goede warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Zoek meteen een goede installateur in Epe, Drechterland en Overijssel.

Zijn deze Fujitsu Atlantic hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hieronder vallen enkel gekwalificeerde merken. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeFujitsu Atlantic warmtepomp in mei 2024 met andere duurzame investeringen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Concurrenten zijn o.a. Fujitsu, Ecensy en Carrier


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!