Warmtepomp Magic Thermodynamic Box

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de aanbieder Magic Thermodynamic Box? Aan de hand van deze pagina lees je uitgebreide details over het merk Magic Thermodynamic Box. Een investering voor de toekomst, relatief lage CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten vanwege de aantrekkelijke subsidieregeling. Een type dat populair is, is de LMTB IV met een werkracht (KW) van 0 en een royale subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Magic Thermodynamic Box is een investering met respect voor het milieu.
  • Uw woning verwarmen op een duurzame manier!
  • Forse CO-2 reductie in februari 2023.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkMagic Thermodynamic Box
Populair modelLMTB IV
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Gemiddelde besparing35%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Magic Thermodynamic Box warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Magic Thermodynamic Box kopen? Dit merk biedt allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor elke situatie en budget. Check bij de verkoper welke oplossing past bij uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de LMTB IV met een kracht van 0. Echter, mogelijk bent u op zoek naar meer power. Ga eens langs bij een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga voor een erkende Magic Thermodynamic Box installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Ook geïnteresseerd in de opties voor subsidies voor warmtepompen in februari 2023? Het merk Magic Thermodynamic Box heeft een uitgebreid aanbod. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type LMTB IV met een maximale subsidie van 1100 bestellen. Om dit aan te kunnen vragen moet de aanvraag voldoen aan allerlei regels. Via RVO.nl kan je er alles over lezen. De plaatselijke warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Vraag direct meer info op bij een installateur in De Marne, Dalfsen en Utrecht.

Zijn deze Magic Thermodynamic Box hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Juist daardoor zijn de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hierin staan enkel professionele merken. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeMagic Thermodynamic Box warmtepomp in februari 2023 met andere merken. Het betreft namelijk een forse investering. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Magic Box International, Immergas en Geothermik France


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!