Warmtepomp Kensa

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Kensa? Via onze website ontdek je nuttige informatie over de pompen van Kensa. Gebruik maken van hernieuwbare energie, innovatieve CO-2 vermindering, en een lagere energierekening dankzij de mogelijke RVO subsidie. Een populair type is de Shoebox 3kW (S3-P) met een kracht (KW) van 3 en een interessante subsidie van 2650.

  • De warmtepomp van Kensa is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Het huis verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkKensa
Populair modelShoebox 3kW (S3-P)
Vermogen3 KW
Subsidie 2650
Gemiddelde besparing25%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Kensa warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Kensa kopen? Deze leverancier levert een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor nieuwe en oude woningen. Vraag bij uw monteur welke serie handig is voor uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de Shoebox 3kW (S3-P) met een KW van 3. Doch, mogelijkerwijs wenst u meer power. Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Kies een geschikte Kensa installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, het besparen kan beginnen!

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juni 2024? Het merk Kensa heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Shoebox 3kW (S3-P) met een mooie subsidie van 2650 laten plaatsen. Om dit aan te kunnen vragen stelt het RVO wel enkele reglementen. Via de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. De plaatselijke warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Vraag direct meer info op bij een installateur in Voorst, Uithoorn en Zuid-Holland.

Zijn deze Kensa hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. In deze lijst staan enkel en alleen betrouwbare fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Kensa warmtepomp in juni 2024 met andere duurzame investeringen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Populaire merken zijn Kaysun, Herz en EnergyPanel


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!