Warmtepomp Emmeti

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de aanbieder Emmeti? Middels deze pagina check je nuttige info over het aanbod van Emmeti. Een ecologisch verantwoorde keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en flink minder betalen voor energie met de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de EH0615DC met een (kw) vermogen van 5 en een interessante subsidie van 1800.

  • De warmtepomp van Emmeti is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Het huis verwarmen op een duurzame manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkEmmeti
Populair modelEH0615DC
Vermogen5 KW
Subsidie 1800
Gemiddelde besparing41%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Emmeti warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Emmeti kopen? Deze aanbieder hanteert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor nieuwe en oude woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke oplossing toepasbaar is op uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de EH0615DC met een KW van 5. Let op: wellicht vraagt u meer functies? Ga eens langs bij een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Kies een geschikte Emmeti installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, regel meteen de subsidie!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidie juni 2024 voor warmtepompen als deze? De fabrikant Emmeti verkoopt meerdere types met een subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product EH0615DC met een mooie subsidie van 1800 laten plaatsen. In het kader daarvan stelt het RVO wel een aantal voorwaarden. Op de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. De warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Zoek meteen een goede installateur in Brummen, Amsterdam en Zwijndrecht.

Zijn deze Emmeti hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat ze pronken op de RVO-lijst. Hierop staan innovatieve en erkende fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Emmeti warmtepomp in juni 2024 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Kijk daarom ook eens naar producten van Eldom, Cordivari srl en Auer


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!