Warmtepomp Roth

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame warmtepomp van het merk Roth? Met behulp van onze tool lees je praktische info over het assortiment van Roth. Verwarmen op een verantwoorde manier, innovatieve CO-2 vermindering, en fors besparen op de energiekosten dankzij de mogelijke RVO subsidie. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de AuraCompact P FR 8 kW met een (kw) kracht van 6 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1900.

  • De warmtepomp van Roth een een investering voor de toekomst.
  • Een lekker warm huis op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Interessante terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkRoth
Populair typeAuraCompact P FR 8 kW
Vermogen6 KW
Subsidie 1900
Gemiddelde besparing42%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Roth warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Roth kopen? Dit merk staat bekend om een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor elke situatie en budget. Vraag bij uw monteur welk product aansluit op uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de AuraCompact P FR 8 kW met een kracht van 6. Echter, mogelijk wilt u meer capaciteit. Maak een afspraak bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Kies een geschikte Roth installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de opties voor subsidies voor warmtepompen in juni 2024? De aanbieder Roth heeft diverse opties. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type AuraCompact P FR 8 kW met een aantrekkelijke subsidie van 1900 kopen. Om dit aan te kunnen vragen heb je te maken met diverse condities. Op RVO.nl bekijk je alle praktische info. Een lokale warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Maasgouw, Montfoort en Noord-Brabant.

Zijn de Roth hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Juist daardoor zijn ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hierin staan louter doorgelichte merken. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeRoth warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken in hetzelfde segment zijn Robur, Nilan en Magic Thermodynamic Box


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!