Warmtepomp Daikin

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een besparende warmtepomp van het merk Daikin? Via onze vergelijker tref je uitgebreide informatie over het productaanbod van Daikin. Gebruik maken van hernieuwbare energie, focus op CO-2 beperking, en besparen op de energierekening vanwege de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een veel verkocht model is de EVLQ05(**)V3 + EHYHBH05(**)V3 +NHYKOMB33(**) met een capaciteit (KW) van 4 en een tegemoetkoming van liefst 1700.

  • De warmtepomp van Daikin is een investering met respect voor het milieu.
  • Verwarming + warm water op een doeltreffende manier.
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkDaikin
Populair modelEVLQ05(**)V3 + EHYHBH05(**)V3 +NHYKOMB33(**)
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Energiebesparing28%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Daikin warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Daikin kopen? De fabrikant hanteert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor elk budget. Analyseer de verschillen en check welke serie aansluit op uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de EVLQ05(**)V3 + EHYHBH05(**)V3 +NHYKOMB33(**) met een vermogen van 4. Let op: mogelijkerwijs zoekt u meer opties? Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga in zee met een erkende Daikin installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de opties voor subsidies voor warmtepompen in juni 2024? De aanbieder Daikin heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product EVLQ05(**)V3 + EHYHBH05(**)V3 +NHYKOMB33(**) met een mooie subsidie van 1700 laten monteren. Om dit bedrag te ontvangen moet je wel voldoen aan enkele regels. Op de website www.rvo.nl kan je daar meer over lezen. Een lokale warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek meteen een goede installateur in Terschelling, Uden en Schiedam.

Zijn deze Daikin hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn erg populair. Het is niet voor niets dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Op deze lijst staan enkel competente fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeDaikin warmtepomp in juni 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Populaire merken zijn CTC, Brunner en ADG Dynamics BV


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!