Warmtepomp Thercon

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van het merk Thercon? Aan de hand van warmtepomprevolutie.nl vind je bruikbare info over de pompen van Thercon. Gebruik maken van hernieuwbare energie, hogere CO-2 reductie, en besparen op de energierekening door een toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat veel geplaatst wordt is de Sanistage DSW200+ met een werkracht (KW) van 0 en een aantrekkelijke subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Thercon is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Een lekker warm huis op een duurzame manier!
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkThercon
Populair modelSanistage DSW200+
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Gemiddelde besparing37%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Thercon warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Thercon kopen? De fabrikant hanteert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor nieuwe en oude woningen. Check bij de verkoper welke serie aansluit op uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de Sanistage DSW200+ met een vermogen (KW) van 0. Doch, wellicht bent u op zoek naar meer power. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Zoek een betrouwbare Thercon installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Ook geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Thercon heeft meerdere types waar subsidies op zit. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Sanistage DSW200+ met een interessante subsidie van 1100 aanschaffen. Om dit bedrag te ontvangen zijn er wel verschillende voorwaarden. Op RVO.nl vind je uitgebreide info. Een goede warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bijvoorbeeld in de regio Alphen-Chaam, Reimerswaal en Gelderland.

Zijn deze Thercon hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen krijgen goede recensies. Daarom is het ook zo dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Daarbij horen louter professionele aanbieders. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Thercon warmtepomp in juni 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het betreft namelijk een forse investering. Kijk daarom ook eens naar producten van Theodoor, SmartHeat en Oschner


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!