Warmtepomp Carrier

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Carrier? Geholpen door onze tool ontdek je handige informatie over het productaanbod van Carrier. Verwarmen op een verantwoorde manier, minder CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening dankzij de mogelijke RVO subsidie. Een type dat populair is, is de 30AWH004HD met een capaciteit (KW) van 3 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1600.

  • De warmtepomp van Carrier een een investering voor de toekomst.
  • Uw woning verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkCarrier
Populair model30AWH004HD
Vermogen3 KW
Subsidie 1600
Gemiddelde besparing43%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Carrier warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Carrier kopen? Deze producent verkoopt een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) in verschillende prijsklassen. Informeer bij uw installateur welk systeem toepasbaar is op uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de 30AWH004HD met een capaciteit (KW) van 3. Toch, mogelijk bent u op zoek naar meer kracht. Bezoek eens een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Carrier installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Nieuwsgierig naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Carrier verkoopt meerdere types met een subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product 30AWH004HD met een interessante subsidie van 1600 laten installeren. Daarvoor hanteren ze wel een paar bepalingen. Op de website van het RVO kan je daar meer over lezen. De warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Bekijk welke installateurs er zijn in De Fryske Marren, Oosterhout en Nieuwkoop.

Zijn deze Carrier hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Daarom is het ook zo dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Hierop staan unieke en betrouwbare fabrikanten. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Carrier warmtepomp in juni 2024 met andere modellen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Populaire merken zijn Caldameg, Alto refrigeration en Viessmann


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!