Warmtepomp Orca Energija

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van de fabrikant Orca Energija? Via warmtepomprevolutie.nl achterhaal je uitgebreide gegevens over de installaties van Orca Energija. Een duurzame manier van verwarmen, minder CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten vanwege de interessante ISDE regeling. Een populair type is de ZSW-230 (0) met een capaciteit (KW) van 0 en een royale subsidie van 1250.

  • De warmtepomp van Orca Energija een een investering voor de toekomst.
  • Een verwarmde woning op een effectieve manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkOrca Energija
Populair modelZSW-230 (0)
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Energiebesparing29%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Orca Energija warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Orca Energija kopen? Dit merk biedt een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor iedere portemonnee. Vraag bij uw monteur welk type rijmt met uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de ZSW-230 (0) met een capaciteit (KW) van 0. Echter, mogelijk wilt u meer functies? Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een professionele Orca Energija installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Meer weten over de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Orca Energija heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type ZSW-230 (0) met een interessante subsidie van 1250 kopen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan moet de aanvraag voldoen aan enkele richtlijnen. Via RVO.nl kan je daar meer over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Beek, Zwartewaterland en Limburg.

Zijn de Orca Energija hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat ze pronken op de RVO-lijst. Hieronder vallen innovatieve en doorgelichte aanbieders. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Orca Energija warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrerende merken zijn Oilon, MDV en Inventum


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!