Warmtepomp Solmax

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame warmtepomp van het merk Solmax? Middels deze website achterhaal je veelzijdige gegevens over het merk Solmax. Een duurzame keuze, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie door gebruik te maken van de landelijke investeringssubsidie. Een type dat populair is, is de WPB 200 2,5kW met een (kw) capaciteit van 0 en een tegemoetkoming van liefst 1400.

  • De warmtepomp van Solmax is een uitstekende investering.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een efficiënte manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkSolmax
Populair modelWPB 200 2,5kW
Vermogen0 KW
Subsidie 1400
Energiebesparing23%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Solmax warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Solmax kopen? Deze aanbieder levert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor elke situatie en budget. Analyseer de verschillen en check welk type toepasbaar is op uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de WPB 200 2,5kW met een capaciteit (KW) van 0. Echter, mogelijk bent u op zoek naar meer capaciteit. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Solmax installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Wil je meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Solmax heeft een uitgebreid aanbod. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als WPB 200 2,5kW met een interessante subsidie van 1400 laten plaatsen. Daarvoor moet je wel voldoen aan verschillende bepalingen. Via de website van het RVO kan je daar meer over lezen. De warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vind een erkende installateur in Peel en Maas, Utrecht en Flevoland.

Zijn de Solmax hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Dat kan de reden zijn dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Op deze lijst staan exclusief doorgelichte merken. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Solmax warmtepomp in juni 2024 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Populaire merken zijn Solarfocus, Panasonic en MIC / LÄMPOÄSSÄ


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!