Warmtepomp AT-TEC

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een besparende warmtepomp van het merk AT-TEC? Geholpen door deze pagina check je handige info over het assortiment van AT-TEC. Een ecologisch verantwoorde keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en ook nog eens een lagere energienota door een interessante ISDE regeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de LWP3-10 Monoblock met een (kw) vermogen van 7 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 2000.

  • De warmtepomp van AT-TEC is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Een verwarmde woning op een duurzame manier!
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkAT-TEC
Populair typeLWP3-10 Monoblock
Vermogen7 KW
Subsidie 2000
Gemiddelde besparing31%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


AT-TEC warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van AT-TEC kopen? Deze producent biedt een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor iedere portemonnee. Informeer bij uw installateur welk model geschikt is voor uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de LWP3-10 Monoblock met een kracht (KW) van 7. Advies: misschien bent u op zoek naar meer power. Showrooms zijn dan geschikt om goed te kunnen vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare AT-TEC installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant AT-TEC heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type LWP3-10 Monoblock met een mooie subsidie van 2000 bestellen. Hiervoor hanteren ze wel meerdere voorwaarden. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je daar meer over lezen. Een lokale warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Ooststellingwerf, Helmond en Korendijk.

Zijn de AT-TEC hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Juist daardoor zijn ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen enkel doorgelichte leveranciers. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeAT-TEC warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrerende merken zijn ARTEL, Weishaupt / Monarch en TechniQ-Energy


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!