Warmtepomp CTA

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de fabrikant CTA? Via de warmtepomp-vergelijker tref je waardevolle informatie over het productaanbod van CTA. Verwarmen op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en een energierekening die omlaag kan met de mogelijke RVO subsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de OptiHeat OH 1-18es water/water met een (kw) kracht van 23 en een royale subsidie van 4100.

  • De warmtepomp van CTA een een investering voor de toekomst.
  • Een lekker warm huis op een efficiënte manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in april 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkCTA
Populair modelOptiHeat OH 1-18es water/water
Vermogen23 KW
Subsidie 4100
Gemiddelde besparing26%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


CTA warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van CTA kopen? De fabrikant hanteert verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor elke situatie en budget. Probeer uit te vinden welk model rijmt met uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de OptiHeat OH 1-18es water/water met een kracht van 23. Desondanks, mogelijkerwijs wenst u meer functies? Showrooms zijn dan geschikt om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende CTA installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, regel meteen de subsidie!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in april 2024? De aanbieder CTA heeft een uitgebreid aanbod. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type OptiHeat OH 1-18es water/water met een interessante subsidie van 4100 laten installeren. In het kader daarvan zijn er wel allerlei reglementen. Op www.rvo.nl vind je uitgebreide info. De warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Smallingerland, Steenbergen en Rijswijk.

Zijn deze CTA hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Mede daardoor is het zo dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Op deze lijst staan exclusief gekwalificeerde fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeCTA warmtepomp in april 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken in hetzelfde segment zijn Cordivari srl, AWB en York


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!