Warmtepomp DAXX

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van DAXX? Middels onze tool ontdek je praktische informatie over de systemen van DAXX. Een duurzame manier van verwarmen, relatief lage CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten door gebruik te maken van de aantrekkelijke subsidieregeling. Een type dat populair is, is de WP115 met een (kw) capaciteit van 12 en een maximale subsidie van 2350.

  • De warmtepomp van DAXX is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Uw woning verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder uitstoot van CO-2 in maart 2024.
  • Een korte terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkDAXX
Populair modelWP115
Vermogen12 KW
Subsidie 2350
Gemiddelde besparing30%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


DAXX warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van DAXX kopen? Deze fabrikant hanteert verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor iedere portemonnee. Achterhaal bij de leverancier welke serie rijmt met uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de WP115 met een vermogen (KW) van 12. Let op: misschien bent u op zoek naar meer mogelijkheden? Zoek eens een showroom in de buurt, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Zoek een betrouwbare DAXX installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, en u begint met besparen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Meer weten over de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in maart 2024? De aanbieder DAXX verkoopt een aantal modellen met subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type WP115 met een aantrekkelijke subsidie van 2350 bestellen. In het kader daarvan hanteren ze wel een paar condities. Op www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. Een goede warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Zoek meteen een goede installateur in Vlieland, Veldhoven en Strijen.

Zijn deze DAXX hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Dat kan de reden zijn dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hieronder vallen alleen gecontroleerde leveranciers. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeDAXX warmtepomp in maart 2024 met andere modellen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Kijk daarom ook eens naar producten van Danfoss, Bulex en Aermec


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!