Warmtepomp Kleventa

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van Kleventa? Met behulp van onze website ontdek je waardevolle details over het aanbod van Kleventa. Een duurzame manier van verwarmen, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie vanwege de interessante ISDE regeling. Een van de hardlopers is de AHP10 met een capaciteit (KW) van 8 en een tegemoetkoming van liefst 2800.

  • De warmtepomp van Kleventa een een investering voor de toekomst.
  • Uw huis verwarmen op een duurzame manier!
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkKleventa
Populair typeAHP10
Vermogen8 KW
Subsidie 2800
Gemiddelde besparing27%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Kleventa warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Kleventa kopen? De aanbieder biedt verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) in verschillende prijsklassen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk model relevant is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de AHP10 met een kracht van 8. Let op: mogelijkerwijs zoekt u meer kracht. Maak een afspraak bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga naar een specialistische Kleventa installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? De aanbieder Kleventa verkoopt een aantal modellen met subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type AHP10 met een interessante subsidie van 2800 laten plaatsen. Om dit bedrag te ontvangen moet je wel voldoen aan verschillende richtlijnen. Op RVO.nl kan je er alles over lezen. De plaatselijke warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Kom vandaag nog in contact met een installateur in West Maas en Waal, Waterland en Flevoland.

Zijn deze Kleventa hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Juist daardoor zijn ze pronken op de RVO-lijst. In deze lijst staan enkel erkende aanbieders. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeKleventa warmtepomp in juni 2024 met andere modellen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Andere merken zijn o.a. Keyter, Hidros en ES


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!