Warmtepomp Brunner

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame warmtepomp van Brunner? Met behulp van onze vergelijker bekijk je handige gegevens over het merk Brunner. Gebruik maken van hernieuwbare energie, relatief lage CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie dankzij de interessante ISDE regeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de BWP 3/13 met een werkracht (KW) van 8 en een subsidie van 2100.

  • De warmtepomp van Brunner is een duurzame investering.
  • Het huis verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkBrunner
Populair modelBWP 3/13
Vermogen8 KW
Subsidie 2100
Energiebesparing38%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Brunner warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Brunner kopen? Deze aanbieder werkt met een veelzijdig aanbod (o.a. lucht en bodem) voor verschillende type woningen. Achterhaal bij de leverancier welk product toepasbaar is op uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de BWP 3/13 met een capaciteit (KW) van 8. Desondanks, misschien bent u op zoek naar meer functies? Maak een afspraak bij een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Brunner installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Brunner heeft een uitgebreid aanbod. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product BWP 3/13 met een subsidie van 2100 laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan zijn er wel verscheidene voorwaarden. Op de website www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. Een gemiddelde warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Bijvoorbeeld in de regio Urk, Mill en Sint Hubert en Leidschendam-Voorburg.

Zijn de Brunner hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Juist daardoor zijn ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hieronder vallen exclusief doorgelichte fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeBrunner warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrerende merken zijn Bosch, Aerfor en Thermor


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!