Warmtepomp PHNIX

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van PHNIX? Geholpen door onze website achterhaal je veelzijdige gegevens over de pompen van PHNIX. Een duurzame keuze, CO-2 vriendelijk, en flink minder betalen voor energie dankzij de aantrekkelijke subsidieregeling. Een uitstekend model is de PASHW008-200LD met een vermogen (KW) van 0 en een aantrekkelijke subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van PHNIX is een investering met respect voor het milieu.
  • Een lekker warm huis op een doeltreffende manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkPHNIX
Populair modelPASHW008-200LD
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Energiebesparing34%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


PHNIX warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van PHNIX kopen? Dit merk heeft allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) in verschillende prijsklassen. Check bij de verkoper welk systeem geschikt is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de PASHW008-200LD met een KW van 0. Doch, mogelijk vraagt u meer mogelijkheden? Zoek eens een showroom in de buurt, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Vergelijk en vind een goede PHNIX installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant PHNIX heeft diverse opties. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als PASHW008-200LD met een aantrekkelijke subsidie van 1100 bestellen. Wil je dit aanvragen? Dan zijn er wel diverse bepalingen. Op de website van het RVO (rvo.nl) tref je alle benodigde informatie. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Zoek meteen een goede installateur in Eijsden-Margraten, Bunschoten en Zeeland.

Zijn de PHNIX hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Daarom is het ook zo dat ze pronken op de RVO-lijst. Hierop staan unieke en professionele fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische PHNIX warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Panasonic, Midea en Kleventa


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!