Warmtepomp Hidros

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder Hidros? Geholpen door onze vergelijker vind je veelzijdige gegevens over het productaanbod van Hidros. Verwarmen op een verantwoorde manier, innovatieve CO-2 vermindering, en ook nog eens een lagere energienota via de landelijke investeringssubsidie. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de LZT.502.XL (LW) met een werkracht (KW) van 35 en een subsidie van 4650.

  • De warmtepomp van Hidros is een uitstekende investering.
  • Verwarming + warm water op een efficiënte manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkHidros
Populair modelLZT.502.XL (LW)
Vermogen35 KW
Subsidie 4650
Gemiddelde besparing37%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Hidros warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Hidros kopen? Deze leverancier staat bekend om een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor iedere portemonnee. Probeer uit te vinden welk type rijmt met uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de LZT.502.XL (LW) met een vermogen van 35. Desondanks, mogelijk wilt u meer mogelijkheden? Ga gerust langs een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Hidros installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juni 2024? De aanbieder Hidros heeft diverse opties. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type LZT.502.XL (LW) met een mooie subsidie van 4650 kopen. Wil je dit aanvragen? Dan heb je te maken met strenge regels. Op de website van het RVO (rvo.nl) lees je hier meer over. Een erkende warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Bekijk welke installateurs er zijn in Neder-Betuwe, Hoorn en Utrecht.

Zijn deze Hidros hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Juist daardoor zijn ze pronken op de RVO-lijst. Op deze lijst staan louter doorgelichte fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeHidros warmtepomp in juni 2024 met andere modellen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Populaire merken zijn Hewalex, Euronom en DAXX


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!