Warmtepomp Kaysun

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Kaysun? Middels warmtepomprevolutie.nl check je veelzijdige gegevens over de pompen van Kaysun. Een ecologisch verantwoorde keuze, CO-2 vriendelijk, en besparen op de energierekening dankzij de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de (Compak) KHP-15-190-ACS1 met een KW van 0 en een royale subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Kaysun een een investering voor de toekomst.
  • Een lekker warm huis op een effectieve manier!
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkKaysun
Populair type(Compak) KHP-15-190-ACS1
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Energiebesparing24%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Kaysun warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van Kaysun kopen? Deze aanbieder staat bekend om verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor verschilende gebruikerstypes. Vraag bij uw monteur welke installatie rijmt met uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de (Compak) KHP-15-190-ACS1 met een capaciteit van 0. Desondanks, misschien bent u op zoek naar meer mogelijkheden? Bezoek eens een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Kaysun installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Kaysun biedt interessante modellen. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type (Compak) KHP-15-190-ACS1 met een vorstelijke subsidie van 1100 kopen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan zijn er wel meerdere bepalingen. Op RVO.nl lees je hier meer over. Een goede warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Tiel, Uitgeest en Zeeland.

Zijn deze Kaysun hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Dat kan de reden zijn dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Op deze lijst staan unieke en betrouwbare fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Kaysun warmtepomp in juni 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Andere merken zijn o.a. Itho Daalderop, Heliotherm en Energie EST


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!