Warmtepomp Techneco

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame warmtepomp van de leverancier Techneco? Dankzij deze pagina achterhaal je handige gegevens over de systemen van Techneco. Een duurzame manier van verwarmen, minder CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening door een duurzame subsidie-potjes. Een model dat veel geplaatst wordt is de Elga 304 met een (kw) kracht van 4 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1700.

  • De warmtepomp van Techneco is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Verwarming + warm water op een effectieve manier!
  • Significante CO-2 vermindering in februari 2024.
  • Voordelige terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkTechneco
Populair typeElga 304
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Energiebesparing31%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Techneco warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Techneco kopen? Deze leverancier biedt verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welk product geschikt is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de Elga 304 met een kracht (KW) van 4. Doch, misschien bent u op zoek naar meer kracht. Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Kies een geschikte Techneco installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de opties voor subsidies voor warmtepompen in februari 2024? De aanbieder Techneco heeft meerdere types waar subsidies op zit. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Elga 304 met een vorstelijke subsidie van 1700 aanschaffen. Wil je dit aanvragen? Dan hanteren ze wel verscheidene voorschriften. Op de website www.rvo.nl kan je er alles over lezen. Jouw eigen warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Valkenburg aan de Geul, Borsele en Utrecht.

Zijn deze Techneco hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Juist daardoor zijn ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen exclusief doorgelichte leveranciers. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeTechneco warmtepomp in februari 2024 met andere merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Populaire merken zijn Tecalor, Robur en NEXTHERM


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!