Warmtepomp Weishaupt / Monarch

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de aanbieder Weishaupt / Monarch? Dankzij deze pagina bekijk je nuttige info over het aanbod van Weishaupt / Monarch. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, innovatieve CO-2 vermindering, en een structureel lagere energierekening door een mogelijke RVO subsidie. Een populair type is de WWP L 8 IK-2 met een (kw) vermogen van 5 en een interessante subsidie van 1800.

  • De warmtepomp van Weishaupt / Monarch is een duurzame investering.
  • Het huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkWeishaupt / Monarch
Populair modelWWP L 8 IK-2
Vermogen5 KW
Subsidie 1800
Energiebesparing25%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Weishaupt / Monarch warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Weishaupt / Monarch kopen? Deze aanbieder heeft verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor elk budget. Vraag bij uw monteur welke installatie geschikt is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de WWP L 8 IK-2 met een KW van 5. Advies: mogelijkerwijs vraagt u meer opties? Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Kies een geschikte Weishaupt / Monarch installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, doe meteen de subsidieaanvraag.

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in juni 2024? Het merk Weishaupt / Monarch verkoopt een aantal modellen met subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type WWP L 8 IK-2 met een interessante subsidie van 1800 laten monteren. In het kader daarvan stelt het RVO wel strenge reglementen. Op de website van het RVO lees je hier meer over. Jouw eigen warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vind een erkende installateur in Deurne, Capelle aan den IJssel en Limburg.

Zijn de Weishaupt / Monarch hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Dit draagt bij aan het feit dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Daarbinnen vallen exclusief betrouwbare leveranciers. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeWeishaupt / Monarch warmtepomp in juni 2024 met andere duurzame investeringen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Kijk daarom ook eens naar producten van Weider, Tesy en Sanden


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!