Warmtepomp Hitachi

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van de fabrikant Hitachi? Via de warmtepomp-vergelijker tref je uitgebreide info over het merk Hitachi. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, hogere CO-2 reductie, en een lagere energierekening via de duurzame subsidie-potjes. Een type dat populair is, is de Yutempo TAW-270 i.c.m. RAW-25 met een (kw) vermogen van 0 en een royale subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Hitachi is een uitstekende investering.
  • Het huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkHitachi
Populair modelYutempo TAW-270 i.c.m. RAW-25
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Gemiddelde besparing40%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Hitachi warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Hitachi kopen? De aanbieder biedt verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor elke situatie en budget. Vraag bij uw monteur welke oplossing handig is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de Yutempo TAW-270 i.c.m. RAW-25 met een kracht van 0. Desondanks, mogelijkerwijs wenst u meer opties? Zoek eens een showroom in de buurt, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische Hitachi installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, en u begint met besparen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juni 2024? De aanbieder Hitachi heeft een uitgebreid aanbod. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Yutempo TAW-270 i.c.m. RAW-25 met een maximale subsidie van 1100 laten plaatsen. Om dit aan te kunnen vragen hanteren ze wel enkele voorwaarden. Via de website van het RVO bekijk je alle praktische info. Een erkende warmtepomp installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Nijmegen, Landsmeer en Drenthe.

Zijn de Hitachi hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Dat kan de reden zijn dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen exclusief professionele merken. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeHitachi warmtepomp in juni 2024 met andere modellen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken in hetzelfde segment zijn Hisense, Fujitsu Atlantic en DUCO


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!