Warmtepomp TechniQ-Energy

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een besparende warmtepomp van het merk TechniQ-Energy? Middels deze website ontdek je waardevolle informatie over de pompen van TechniQ-Energy. Een duurzame manier van verwarmen, beperkte CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening dankzij de mogelijke RVO subsidie. Een populair type is de TQE-AIR-MONO-6KW met een (kw) kracht van 4 en een subsidie van 1700.

  • De warmtepomp van TechniQ-Energy is een investering met respect voor het milieu.
  • Uw woning verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkTechniQ-Energy
Populair typeTQE-AIR-MONO-6KW
Vermogen4 KW
Subsidie 1700
Gemiddelde besparing33%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


TechniQ-Energy warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van TechniQ-Energy kopen? Deze fabrikant hanteert meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor elk budget. Analyseer de verschillen en check welk model past bij uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de TQE-AIR-MONO-6KW met een werkracht (KW) van 4. Toch, misschien wilt u meer vermogen. Zoek eens een showroom in de buurt, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede TechniQ-Energy installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Ben je benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juni 2024? Het merk TechniQ-Energy heeft een uitgebreid aanbod. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type TQE-AIR-MONO-6KW met een vorstelijke subsidie van 1700 bestellen. Om dit bedrag te ontvangen stelt het RVO wel allerlei voorwaarden. Via de website van het RVO bekijk je alle praktische info. Een gemiddelde warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Zoek meteen een goede installateur in Venray, Hulst en Zuid-Holland.

Zijn de TechniQ-Energy hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen hebben een goede reputatie. Dit draagt bij aan het feit dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. In deze lijst staan exclusief betrouwbare aanbieders. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeTechniQ-Energy warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken in hetzelfde segment zijn Technibel, Samsung en Nilan


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!