Warmtepomp Trane

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Trane? Dankzij onze tool vind je uitgebreide data over het merk Trane. Verwarmen op een verantwoorde manier, minder CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan dankzij de aantrekkelijke subsidieregeling. Een populair type is de CXAX 015 HE LN met een capaciteit (KW) van 29 en een tegemoetkoming van liefst 4050.

  • De warmtepomp van Trane is een duurzame investering.
  • Een lekker warm huis op een innovatieve manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in mei 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkTrane
Populair modelCXAX 015 HE LN
Vermogen29 KW
Subsidie 4050
Gemiddelde besparing42%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Trane warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Trane kopen? De aanbieder werkt met meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor nieuwe en oude woningen. Informeer bij uw installateur welke installatie relevant is voor uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de CXAX 015 HE LN met een kracht van 29. Toch, misschien zoekt u meer kracht. Ga gerust langs een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een betrouwbare Trane installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, regel meteen de subsidie!

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Wil je meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in mei 2024? De fabrikant Trane heeft meerdere types waar subsidies op zit. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem CXAX 015 HE LN met een aantrekkelijke subsidie van 4050 kopen. In het kader daarvan heb je te maken met allerlei regels. Op RVO.nl kan je daar meer over lezen. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Bernheze, Veere en Overijssel.

Zijn deze Trane hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn erg populair. Dit draagt bij aan het feit dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hieronder vallen exclusief gekwalificeerde leveranciers. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Trane warmtepomp in mei 2024 met concurrerende merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Andere merken zijn o.a. Toshiba, SPRSUN en Pico Energy


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!