Warmtepomp Magic Box International

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de fabrikant Magic Box International? Aan de hand van deze pagina vind je handige data over de installaties van Magic Box International. Verwarmen op een verantwoorde manier, beperkte CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten door een aantrekkelijke subsidieregeling. Een veel verkocht model is de BMTB 300L met een KW van 0 en een interessante subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Magic Box International is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Het huis verwarmen op een efficiënte manier.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkMagic Box International
Populair modelBMTB 300L
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Energiebesparing34%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Magic Box International warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van Magic Box International kopen? Deze producent hanteert verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor elke situatie en budget. Vergelijk de modellen om te bekijken welk systeem relevant is voor uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de BMTB 300L met een capaciteit van 0. Advies: mogelijk vraagt u meer power. Showrooms zijn dan geschikt om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Magic Box International installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juni 2024? De aanbieder Magic Box International heeft diverse opties. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type BMTB 300L met een interessante subsidie van 1100 aanschaffen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan zijn er wel enkele regels. Op www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. Een lokale warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bijvoorbeeld in de regio Appingedam, Borne en Overijssel.

Zijn deze Magic Box International hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen innovatieve en doorgelichte merken. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeMagic Box International warmtepomp in juni 2024 met andere leveranciers. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Concurrenten zijn o.a. LG / Centercon, iDM en General


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!