Warmtepomp Radson

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een besparende warmtepomp van het merk Radson? Via deze pagina lees je uitgebreide details over de systemen van Radson. Een duurzame keuze, hogere CO-2 reductie, en besparen op de energierekening met de interessante ISDE regeling. Een van de hardlopers is de EH0615DC met een vermogen (KW) van 5 en een royale subsidie van 1800.

  • De warmtepomp van Radson een een investering voor de toekomst.
  • Verwarming + warm water op een goedkope en duurzame wijze.
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkRadson
Populair modelEH0615DC
Vermogen5 KW
Subsidie 1800
Gemiddelde besparing37%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Radson warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Radson kopen? De aanbieder staat bekend om een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor elk budget. Analyseer de verschillen en check welk systeem past bij uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de EH0615DC met een vermogen (KW) van 5. Echter, mogelijkerwijs zoekt u meer power. Showrooms zijn dan geschikt om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Vergelijk en vind een goede Radson installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, het besparen kan beginnen!

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juni 2024? De aanbieder Radson heeft meerdere types waar subsidies op zit. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type EH0615DC met een royale subsidie van 1800 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen heb je te maken met allerlei regels. Op RVO.nl tref je alle benodigde informatie. De warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Bijvoorbeeld in de regio Heerlen, Eemnes en Flevoland.

Zijn deze Radson hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Dit draagt bij aan het feit dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierin staan unieke en betrouwbare fabrikanten. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Radson warmtepomp in juni 2024 met andere duurzame investeringen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Concurrenten zijn o.a. Power Kombi Module, NEC Power world en Lennox


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!