Warmtepomp Climer

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van Climer? Met behulp van deze website ontdek je veelzijdige info over het assortiment van Climer. Een duurzame keuze, minder CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening via de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een uitstekend model is de ECOHEAT-EH160 met een vermogen (KW) van 0 en een interessante subsidie van 1100.

  • De warmtepomp van Climer is een uitstekende investering.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een goedkope en duurzame wijze.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkClimer
Populair typeECOHEAT-EH160
Vermogen0 KW
Subsidie 1100
Energiebesparing22%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Climer warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van Climer kopen? Deze aanbieder levert een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor elke situatie en budget. Check bij de verkoper welke serie geschikt is voor uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de ECOHEAT-EH160 met een capaciteit van 0. Echter, misschien bent u op zoek naar meer kracht. Showrooms zijn dan geschikt om goed te kunnen vergelijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Climer installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, doe meteen de subsidieaanvraag.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Wil je meer weten over de subsidie juni 2024 voor warmtepompen als deze? De fabrikant Climer heeft meerdere types waar subsidies op zit. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als ECOHEAT-EH160 met een subsidie van 1100 laten plaatsen. In het kader daarvan moet de aanvraag voldoen aan meerdere richtlijnen. Via RVO.nl bekijk je alle praktische info. Jouw eigen warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Bekijk welke installateurs er zijn in Kollumerland en Nieuwkruisland, Sint Anthonis en Oud-Beijerland.

Zijn de Climer hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn erg populair. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Daarbinnen vallen enkel gekwalificeerde merken. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeClimer warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrerende merken zijn Climaveneta, ATAG en Weider


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!