Warmtepomp Hautec

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een milieuvriendelijke warmtepomp van het merk Hautec? Geholpen door onze tool lees je uitgebreide info over de installaties van Hautec. Verwarmen op een verantwoorde manier, hogere CO-2 reductie, en een lagere energierekening vanwege de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een veel verkocht model is de HWL-A-94 (88LA0191SCLN6) met een KW van 17 en een interessante subsidie van 3000.

  • De warmtepomp van Hautec is een investering met respect voor het milieu.
  • Uw woning verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkHautec
Populair modelHWL-A-94 (88LA0191SCLN6)
Vermogen17 KW
Subsidie 3000
Gemiddelde besparing33%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Hautec warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Hautec kopen? Deze aanbieder levert een veelzijdig aanbod (o.a. lucht en bodem) voor iedere portemonnee. Probeer uit te vinden welke serie past bij uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de HWL-A-94 (88LA0191SCLN6) met een capaciteit (KW) van 17. Doch, mogelijkerwijs wilt u meer functies? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Vergelijk en vind een goede Hautec installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, en u begint met besparen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Hautec heeft diverse opties. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem HWL-A-94 (88LA0191SCLN6) met een mooie subsidie van 3000 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan zijn er wel verschillende voorschriften. Via RVO.nl vind je uitgebreide info. De plaatselijke warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Bekijk welke installateurs er zijn in Lochem, Heerhugowaard en Limburg.

Zijn de Hautec hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen worden veelvuldig geplaatst. Mede daardoor is het zo dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Op deze lijst staan enkel gekwalificeerde fabrikanten. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeHautec warmtepomp in juni 2024 met andere modellen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken in hetzelfde segment zijn Haier, Energie EST en CTA


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!