Warmtepomp Midea

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van de fabrikant Midea? Via deze website lees je praktische data over het productaanbod van Midea. Een duurzame manier van verwarmen, minder CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota vanwege de duurzame subsidie-potjes. Een van de hardlopers is de SWAN 190 met een KW van 0 en een interessante subsidie van 1250.

  • De warmtepomp van Midea is een duurzame investering.
  • Uw huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in april 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkMidea
Populair modelSWAN 190
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Gemiddelde besparing44%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Midea warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van Midea kopen? De fabrikant biedt een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor verschillende type woningen. Vraag bij uw monteur welke serie geschikt is voor uw situatie (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de SWAN 190 met een kracht (KW) van 0. Advies: mogelijk zoekt u meer capaciteit. Bezoek eens een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een professionele Midea installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in april 2024? Het merk Midea heeft diverse opties. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem SWAN 190 met een subsidie van 1250 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen hanteren ze wel een aantal condities. Op www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. De warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Midden-Groningen, Kampen en Noord-Brabant.

Zijn de Midea hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Juist daardoor zijn ze pronken op de RVO-lijst. Hieronder vallen enkel en alleen competente leveranciers. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeMidea warmtepomp in april 2024 met andere duurzame investeringen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Concurrenten zijn o.a. Micoe, Kodi en Hidros


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!