Warmtepomp NIBE

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een besparende warmtepomp van het merk NIBE? Met behulp van deze website check je veelzijdige informatie over de installaties van NIBE. Een investering voor de toekomst, relatief lage CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening via de royale subsidieregeling. Een type dat populair is, is de F2040-8 met een vermogen (KW) van 7 en een maximale subsidie van 2000.

  • De warmtepomp van NIBE is een investering met respect voor het milieu.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een innovatieve manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in april 2024.
  • Een korte terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkNIBE
Populair typeF2040-8
Vermogen7 KW
Subsidie 2000
Gemiddelde besparing25%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


NIBE warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van NIBE kopen? De fabrikant heeft een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) in verschillende prijsklassen. Achterhaal bij de leverancier welke serie past bij uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Populair is de F2040-8 met een vermogen (KW) van 7. Belangrijk: misschien wenst u meer vermogen. Zoek eens een showroom in de buurt, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga naar een specialistische NIBE installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, en u begint met besparen.

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Meer weten over de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in april 2024? Het merk NIBE verkoopt een aantal modellen met subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type F2040-8 met een vorstelijke subsidie van 2000 laten monteren. Om dit bedrag te ontvangen moet je wel voldoen aan allerlei condities. Via RVO.nl lees je hier meer over. Een goede warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Bijvoorbeeld in de regio Westerwolde, Steenwijkerland en Flevoland.

Zijn de NIBE hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Dat is natuurlijk de reden dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbij horen alleen doorgelichte leveranciers. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische NIBE warmtepomp in april 2024 met andere leveranciers. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken met een soortgelijk aanbod zijn NEXTHERM, Magic Thermodynamic Box en iDM


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!