Warmtepomp Lennox

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de leverancier Lennox? Dankzij de warmtepomp-vergelijker lees je bruikbare info over de systemen van Lennox. Een duurzame manier van verwarmen, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie via de interessante ISDE regeling. Een uitstekend model is de Ecolean EAR0251SM4 met een (kw) capaciteit van 15 en een tegemoetkoming van liefst 2500.

  • De warmtepomp van Lennox is een investering met respect voor het milieu.
  • Het huis verwarmen op een duurzame manier!
  • Significante CO-2 vermindering in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkLennox
Populair typeEcolean EAR0251SM4
Vermogen15 KW
Subsidie 2500
Energiebesparing30%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Lennox warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Lennox kopen? Deze leverancier werkt met een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor iedere portemonnee. Achterhaal bij de leverancier welke installatie geschikt is voor uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Ecolean EAR0251SM4 met een KW van 15. Toch, mogelijk zoekt u meer opties? Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Lennox installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidie juni 2024 voor warmtepompen als deze? Het merk Lennox heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Ecolean EAR0251SM4 met een aantrekkelijke subsidie van 2500 laten plaatsen. Hiervoor gelden wel diverse condities. Op de website van het RVO kan je daar meer over lezen. Een goede warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Vind een erkende installateur in Winterswijk, Wormerland en Groningen.

Zijn de Lennox hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen krijgen goede recensies. Dit draagt bij aan het feit dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hieronder vallen exclusief competente leveranciers. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Lennox warmtepomp in juni 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Het is namelijk geen kleine uitgave. Kijk daarom ook eens naar producten van KRONOTERM, Hitachi en Fujitsu


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!