Warmtepomp MIC / LÄMPOÄSSÄ

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de aanbieder MIC / LÄMPOÄSSÄ? Dankzij deze website lees je waardevolle gegevens over de pompen van MIC / LÄMPOÄSSÄ. Een ecologisch verantwoorde keuze, focus op CO-2 beperking, en een lagere energierekening met de interessante ISDE regeling. Een uitstekend model is de VSI6 (B/W) met een (kw) kracht van 6 en een royale subsidie van 2650.

  • De warmtepomp van MIC / LÄMPOÄSSÄ is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een doeltreffende manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkMIC / LÄMPOÄSSÄ
Populair modelVSI6 (B/W)
Vermogen6 KW
Subsidie 2650
Gemiddelde besparing42%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


MIC / LÄMPOÄSSÄ warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van MIC / LÄMPOÄSSÄ kopen? De aanbieder heeft een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor elke situatie en budget. Probeer uit te vinden welk product geschikt is voor uw type huis (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de VSI6 (B/W) met een vermogen (KW) van 6. Belangrijk: wellicht vraagt u meer opties? Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (hybride / all-electric).
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga naar een specialistische MIC / LÄMPOÄSSÄ installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant MIC / LÄMPOÄSSÄ heeft diverse opties. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type VSI6 (B/W) met een maximale subsidie van 2650 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan zijn er wel verscheidene richtlijnen. Op de website van het RVO (rvo.nl) bekijk je alle praktische info. Een erkende warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Loppersum, Hengelo en Groningen.

Zijn deze MIC / LÄMPOÄSSÄ hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Dat is natuurlijk de reden dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hierop staan unieke en betrouwbare fabrikanten. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeMIC / LÄMPOÄSSÄ warmtepomp in juni 2024 met andere opties als een pelletkachel of zonneboiler. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Metro Therm, Keyter en Herz


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!