Warmtepomp Domusa Teknik

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een besparende warmtepomp van het merk Domusa Teknik? Aan de hand van deze website bekijk je handige details over het assortiment van Domusa Teknik. Een ecologisch verantwoorde keuze, hogere CO-2 reductie, en fors besparen op de energiekosten via de aantrekkelijke subsidieregeling. Een veel verkocht model is de DUAL CLIMA 8 met een capaciteit (KW) van 5 en een tegemoetkoming van liefst 1800.

  • De warmtepomp van Domusa Teknik is een uitstekende investering.
  • Verwarming + warm water op een goedkope en duurzame wijze.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in februari 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkDomusa Teknik
Populair modelDUAL CLIMA 8
Vermogen5 KW
Subsidie 1800
Gemiddelde besparing32%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Domusa Teknik warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van Domusa Teknik kopen? Deze aanbieder verkoopt een veelzijdig aanbod (o.a. lucht en bodem) voor verschillende type woningen. Check bij de verkoper welk type past bij uw wensen (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de DUAL CLIMA 8 met een KW van 5. Let op: mogelijkerwijs wenst u meer power. Maak een afspraak bij een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga voor een erkende Domusa Teknik installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, en u begint met besparen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in februari 2023? Het merk Domusa Teknik heeft een uitgebreid aanbod. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type DUAL CLIMA 8 met een interessante subsidie van 1800 bestellen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan gelden wel meerdere voorwaarden. Op de website www.rvo.nl vind je uitgebreide info. Jouw eigen warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Weststellingwerf, Waalre en Vlaardingen.

Zijn deze Domusa Teknik hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hieronder vallen uitsluitend professionele merken. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Domusa Teknik warmtepomp in februari 2023 met andere leveranciers. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrenten zijn o.a. Dimplex, Caldameg en Airwell


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!