Warmtepomp Weider

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame warmtepomp van de leverancier Weider? Middels onze vergelijker achterhaal je waardevolle data over het productaanbod van Weider. Verwarmen op een verantwoorde manier, minder CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota door een landelijke investeringssubsidie. Een veel verkocht model is de LW90 met een vermogen (KW) van 8 en een tegemoetkoming van liefst 2100.

  • De warmtepomp van Weider is een duurzame investering.
  • Een lekker warm huis op een goedkope en duurzame wijze.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkWeider
Populair modelLW90
Vermogen8 KW
Subsidie 2100
Gemiddelde besparing24%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Weider warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Weider kopen? Dit merk staat bekend om allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor verschillende type woningen. Analyseer de verschillen en check welke serie rijmt met uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de LW90 met een KW van 8. Advies: wellicht vraagt u meer opties? Ga gerust langs een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede Weider installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Weider heeft een uitgebreid aanbod. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als LW90 met een aantrekkelijke subsidie van 2100 laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan hanteren ze wel enkele regels. Op www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. Jouw eigen warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Bijvoorbeeld in de regio Cuijk, Brielle en Groningen.

Zijn de Weider hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen innovatieve en gekwalificeerde fabrikanten. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeWeider warmtepomp in juni 2024 met andere leveranciers. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Kijk daarom ook eens naar producten van Waterkotte, Templari en Samsung


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!