Warmtepomp Inventum

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van het merk Inventum? Middels deze pagina tref je waardevolle informatie over het merk Inventum. Een ecologisch verantwoorde keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en een lagere energierekening dankzij de landelijke investeringssubsidie. Een populair type is de Ecolution Solo met een (kw) kracht van 2 en een royale subsidie van 1500.

  • De warmtepomp van Inventum is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Een lekker warm huis op een goedkope en duurzame wijze.
  • Significante CO-2 vermindering in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieWarmtepomp
MerkInventum
Populair modelEcolution Solo
Vermogen2 KW
Subsidie 1500
Energiebesparing22%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Inventum warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van Inventum kopen? Dit merk werkt met een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor elk budget. Analyseer de verschillen en check welke installatie toepasbaar is op uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de Ecolution Solo met een KW van 2. Doch, wellicht vraagt u meer capaciteit. Ga gerust langs een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Inventum installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, regel meteen de subsidie!

Wat is de huidige subsidie op deze warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? Het merk Inventum biedt interessante modellen. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Ecolution Solo met een mooie subsidie van 1500 laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan moet de aanvraag voldoen aan verscheidene reglementen. Op de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. Een goede warmtepomp installateur is hierin ook gespecialiseerd. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Rheden, Stede Broec en Overijssel.

Zijn deze Inventum hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Dit draagt bij aan het feit dat ze pronken op de RVO-lijst. Daarbij horen innovatieve en professionele fabrikanten. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeInventum warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken in hetzelfde segment zijn InterClima-MTA, Haier en Emmeti


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!