Warmtepomp Palm

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van het merk Palm? Middels deze website bekijk je uitgebreide details over de systemen van Palm. Gebruik maken van hernieuwbare energie, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota met behulp van de duurzame subsidie-potjes. Een populair type is de AH-16DC met een (kw) kracht van 11 en een maximale subsidie van 2400.

  • De warmtepomp van Palm is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Verwarming + warm water op een innovatieve manier.
  • Significante CO-2 vermindering in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkPalm
Populair modelAH-16DC
Vermogen11 KW
Subsidie 2400
Gemiddelde besparing32%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Palm warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Palm kopen? Deze aanbieder werkt met meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) in verschillende prijsklassen. Check bij de verkoper welk type relevant is voor uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de AH-16DC met een vermogen van 11. Doch, misschien vraagt u meer vermogen. Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga in zee met een erkende Palm installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, en u begint met besparen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Ook geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Palm verkoopt meerdere types met een subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product AH-16DC met een mooie subsidie van 2400 laten installeren. Daarvoor moet je wel voldoen aan verscheidene richtlijnen. Op de website www.rvo.nl vind je uitgebreide info. Een gemiddelde warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Bijvoorbeeld in de regio Brunssum, Baarn en Overijssel.

Zijn deze Palm hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Dit draagt bij aan het feit dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hieronder vallen alleen erkende fabrikanten. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischePalm warmtepomp in juni 2024 met andere modellen. Het betreft namelijk een forse investering. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Outes, MIC / LÄMPOÄSSÄ en Kensa


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!