Warmtepomp Inovatech GmbH

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame warmtepomp van de fabrikant Inovatech GmbH? Middels onze website lees je veelzijdige info over het assortiment van Inovatech GmbH. Een duurzame keuze, CO-2 vriendelijk, en flink minder betalen voor energie dankzij de royale subsidieregeling. Een van de hardlopers is de Inno SWP 32i met een vermogen (KW) van 8 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 2800.

  • De warmtepomp van Inovatech GmbH is een duurzame investering.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een innovatieve manier.
  • Forse CO-2 reductie in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieWarmtepomp
MerkInovatech GmbH
Populair modelInno SWP 32i
Vermogen8 KW
Subsidie 2800
Gemiddelde besparing20%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Inovatech GmbH warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van Inovatech GmbH kopen? Deze aanbieder staat bekend om een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor iedere portemonnee. Check bij de verkoper welk type toepasbaar is op uw voorkeuren (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de Inno SWP 32i met een kracht van 8. Let op: mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer capaciteit. Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een betrouwbare Inovatech GmbH installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, en u begint met besparen.

Heb ik recht op subsidie bij deze warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant Inovatech GmbH heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Inno SWP 32i met een interessante subsidie van 2800 laten plaatsen. Om dit aan te kunnen vragen zijn er wel strenge reglementen. Op RVO.nl lees je hier meer over. Een gemiddelde warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Bijvoorbeeld in de regio Putten, Purmerend en Noord-Brabant.

Zijn deze Inovatech GmbH hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Juist daardoor zijn ze pronken op de RVO-lijst. Daarbij horen uitsluitend gecontroleerde leveranciers. Vergelijk altijd de hybride of volledig elektrische Inovatech GmbH warmtepomp in juni 2024 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Immergas, Gorenje en ELCO


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!