Warmtepomp LG / Centercon

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame warmtepomp van LG / Centercon? Geholpen door onze website vind je praktische data over het aanbod van LG / Centercon. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, focus op CO-2 beperking, en een structureel lagere energierekening door gebruik te maken van de landelijke investeringssubsidie. Een van de hardlopers is de ARUM140LTE5 + 3x Centower 70/200 (S-)R met een werkracht (KW) van 40 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 5150.

  • De warmtepomp van LG / Centercon is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Verwarming + warm water op een duurzame manier!
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkLG / Centercon
Populair modelARUM140LTE5 + 3x Centower 70/200 (S-)R
Vermogen40 KW
Subsidie 5150
Energiebesparing33%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


LG / Centercon warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van LG / Centercon kopen? Dit merk werkt met meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor verschillende type woningen. Achterhaal bij de leverancier welk systeem relevant is voor uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een populair type is de ARUM140LTE5 + 3x Centower 70/200 (S-)R met een werkracht (KW) van 40. Echter, mogelijkerwijs wilt u meer opties? Showrooms zijn dan geschikt om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (hybride / all-electric)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende LG / Centercon installateur.
  6. De installateur komt de warmtepomp plaatsen, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Benieuwd naar de opties voor subsidies voor warmtepompen in juni 2024? Het merk LG / Centercon verkoopt meerdere types met een subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type ARUM140LTE5 + 3x Centower 70/200 (S-)R met een mooie subsidie van 5150 laten installeren. In het kader daarvan zijn er wel verschillende bepalingen. Via RVO.nl kan je er alles over lezen. De warmtepomp installateur kan je hier meer over vertellen. Vraag direct meer info op bij een installateur in Zutphen, Almelo en Noord-Holland.

Zijn deze LG / Centercon hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen staan goed bekend. Dit draagt bij aan het feit dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Daarbij horen unieke en betrouwbare leveranciers. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeLG / Centercon warmtepomp in juni 2024 met andere merken. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken met een soortgelijk aanbod zijn LG Therma V, IBK / CLINT en Galmet


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!