Warmtepomp CIAT

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder CIAT? Middels onze tool vind je handige informatie over de installaties van CIAT. Een investering voor de toekomst, CO-2 vriendelijk, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de landelijke investeringssubsidie. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de EREBA 4H met een kracht (KW) van 3 en een maximale subsidie van 1600.

  • De warmtepomp van CIAT is een duurzame investering.
  • Uw woning verwarmen op een innovatieve manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in april 2024.
  • Interessante terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkCIAT
Populair typeEREBA 4H
Vermogen3 KW
Subsidie 1600
Gemiddelde besparing44%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


CIAT warmtepomp kopen?

Direct een warmtepomp van CIAT kopen? Deze fabrikant hanteert een zeer divers assortiment (waaronder bodem en lucht) voor nieuwe en oude woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke oplossing aansluit op uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de EREBA 4H met een kracht (KW) van 3. Belangrijk: mogelijk bent u op zoek naar meer vermogen. Bezoek eens een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is het gewenste resultaat (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga naar een specialistische CIAT installateur.
  6. De warmtepomp zal z.s.m. worden geïnstalleerd, het besparen kan beginnen!

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Ook geïnteresseerd in het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in april 2024? Het merk CIAT verkoopt meerdere types met een subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type EREBA 4H met een subsidie van 1600 laten installeren. Daarvoor moet je wel voldoen aan verschillende richtlijnen. Via RVO.nl tref je alle benodigde informatie. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Dongeradeel, Reusel-De Mierden en Nissewaard.

Zijn deze CIAT hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen staan goed bekend. Het is niet voor niets dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Op deze lijst staan innovatieve en professionele merken. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeCIAT warmtepomp in april 2024 met andere modellen. Het betreft namelijk een forse investering. Merken in hetzelfde segment zijn Carrier, Argo en Warmblauw


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!