Warmtepomp AWB

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder AWB? Aan de hand van de warmtepomp-vergelijker ontdek je nuttige informatie over de installaties van AWB. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, minder CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie door gebruik te maken van de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een uitstekend model is de GeniaAir 5/1 AWB (0010016292) (LW) met een (kw) vermogen van 5 en een subsidie van 1800.

  • De warmtepomp van AWB is een investering met respect voor het milieu.
  • Een verwarmde woning op een goedkope en duurzame wijze.
  • Significante CO-2 vermindering in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkAWB
Populair typeGeniaAir 5/1 AWB (0010016292) (LW)
Vermogen5 KW
Subsidie 1800
Gemiddelde besparing36%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


AWB warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van AWB kopen? De aanbieder levert verschillende soorten systemen (zowel op basis van buitenlucht als bodem) voor nieuwe en oude woningen. Informeer bij uw installateur welke oplossing rijmt met uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Misschien kunt u aan de slag met de GeniaAir 5/1 AWB (0010016292) (LW) met een KW van 5. Advies: mogelijkerwijs vraagt u meer power. Zoek eens een showroom in de buurt, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga in zee met een erkende AWB installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een warmtepomp in juni 2024? De fabrikant AWB heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als GeniaAir 5/1 AWB (0010016292) (LW) met een aantrekkelijke subsidie van 1800 laten plaatsen. Daarvoor heb je te maken met een aantal condities. Op www.rvo.nl kan je er alles over lezen. De warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Vraag direct meer info op bij een installateur in Lelystad, Loon op Zand en Leiden.

Zijn deze AWB hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn erg populair. Daarom is het ook zo dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen exclusief erkende leveranciers. Cruciaal: vergelijk de hybride of volledig elektrischeAWB warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Populaire merken zijn Austria Email, A1 Green Energy en Thermia


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!