Warmtepomp Energie EST

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder Energie EST? Aan de hand van onze tool achterhaal je uitgebreide details over de systemen van Energie EST. Een investering voor de toekomst, hogere CO-2 reductie, en een structureel lagere energierekening met de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een populair type is de SB16plus300 met een capaciteit (KW) van 13 en een subsidie van 2600.

  • De warmtepomp van Energie EST is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een duurzame manier!
  • Minder uitstoot van CO-2 in februari 2023.
  • Interessante terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkEnergie EST
Populair modelSB16plus300
Vermogen13 KW
Subsidie 2600
Energiebesparing43%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Energie EST warmtepomp kopen?

Wil jij een warmtepomp van Energie EST kopen? Dit merk staat bekend om allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor verschilende gebruikerstypes. Achterhaal bij de leverancier welk systeem handig is voor uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Dat kan zijn de SB16plus300 met een capaciteit van 13. Let op: wellicht wenst u meer kracht. Showrooms zijn dan geschikt om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een betrouwbare Energie EST installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, het besparen kan beginnen!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidieregeling voor een warmtepomp in februari 2023? De aanbieder Energie EST verkoopt meerdere types met een subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type SB16plus300 met een maximale subsidie van 2600 aanschaffen. Om dit bedrag te ontvangen heb je te maken met enkele richtlijnen. Op de website van het RVO kan je alle voorwaarden vinden. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Bekijk welke installateurs er zijn in Culemborg, Bergen Noord-Holland en Flevoland.

Zijn de Energie EST hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat ze pronken op de RVO-lijst. Hierin staan uitsluitend competente aanbieders. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeEnergie EST warmtepomp in februari 2023 met concurrerende merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Andere merken zijn o.a. Eneco, CTC en AWB


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!