Warmtepomp Bulex

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een besparende warmtepomp van het merk Bulex? Aan de hand van warmtepomprevolutie.nl bekijk je bruikbare info over het productaanbod van Bulex. Een duurzame keuze, focus op CO-2 beperking, en fors besparen op de energiekosten vanwege de interessante ISDE regeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de Magna Aqua 150/2 met een vermogen (KW) van 0 en een subsidiebedrag dat oploopt tot 1250.

  • De warmtepomp van Bulex is een duurzame investering.
  • Uw woning verwarmen met minder of zonder gasverbruik.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in mei 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkBulex
Populair modelMagna Aqua 150/2
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Energiebesparing40%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Bulex warmtepomp kopen?

Vandaag nog een warmtepomp van Bulex kopen? Deze leverancier biedt allerlei installaties (lucht, water, bodem, grondwater) voor verschillende type woningen. Analyseer de verschillen en check welk systeem aansluit op uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Magna Aqua 150/2 met een kracht van 0. Let op: mogelijk wilt u meer kracht. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een betrouwbare Bulex installateur.
  6. De warmtepomp wordt geleverd en geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie zit er op een warmtepomp?

Nieuwsgierig naar de mogelijke subsidies voor een warmtepomp in mei 2024? Het merk Bulex biedt interessante modellen. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Magna Aqua 150/2 met een mooie subsidie van 1250 laten installeren. Hiervoor stelt het RVO wel meerdere voorschriften. Op www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. Een erkende warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bijvoorbeeld in de regio Achtkarspelen, Nuenen, Gerwen en Nederwetten en Maassluis.

Zijn deze Bulex hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen staan goed bekend. Juist daardoor zijn de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierin staan enkel en alleen betrouwbare fabrikanten. Belangrijk: vergelijk een hybride of volledig elektrischeBulex warmtepomp in mei 2024 met andere leveranciers. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Merken in hetzelfde segment zijn Buderus, Air Trade Centre en Trane


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!