Warmtepomp Heliotherm

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame warmtepomp van de fabrikant Heliotherm? Dankzij warmtepomprevolutie.nl tref je handige informatie over het aanbod van Heliotherm. Gebruik maken van hernieuwbare energie, innovatieve CO-2 vermindering, en een structureel lagere energierekening met behulp van de duurzame subsidie-potjes. Een model dat veel geplaatst wordt is de HP08L-M-Web met een KW van 10 en een interessante subsidie van 2300.

  • De warmtepomp van Heliotherm is een investering met respect voor het milieu.
  • Een lekker warm huis op een duurzame manier!
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkHeliotherm
Populair modelHP08L-M-Web
Vermogen10 KW
Subsidie 2300
Energiebesparing34%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Heliotherm warmtepomp kopen?

Meteen zo’n warmtepomp van Heliotherm kopen? Deze fabrikant staat bekend om meerdere type producten (denk aan lucht-lucht of met bodembron) voor iedere portemonnee. Achterhaal bij de leverancier welk product rijmt met uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de HP08L-M-Web met een capaciteit (KW) van 10. Advies: mogelijk zoekt u meer capaciteit. Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga voor een erkende Heliotherm installateur.
  6. De warmtepomp wordt gemonteerd, en u begint met besparen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juni 2024? Het merk Heliotherm verkoopt een aantal modellen met subsidie. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type HP08L-M-Web met een aantrekkelijke subsidie van 2300 aanschaffen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan moet je wel voldoen aan diverse condities. Op de website www.rvo.nl kan je er alles over lezen. De plaatselijke warmtepomp installateur weet hier vaak ook meer over. Bijvoorbeeld in de regio Losser, Heiloo en Noord-Brabant.

Zijn deze Heliotherm hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen krijgen goede recensies. Dat kan de reden zijn dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Hierop staan enkel doorgelichte leveranciers. Tip: Vergelijk de hybride of volledig elektrische Heliotherm warmtepomp in juni 2024 met concurrerende merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Hautec, EnergyPanel en CTC


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!