Warmtepomp WaterFurnace

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Zoek jij een besparende warmtepomp van het merk WaterFurnace? Middels onze vergelijker lees je praktische gegevens over de systemen van WaterFurnace. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, focus op CO-2 beperking, en een structureel lagere energierekening dankzij de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een type dat populair is, is de NSKW06 met een (kw) vermogen van 6 en een subsidie van 2800.

  • De warmtepomp van WaterFurnace een een investering voor de toekomst.
  • Een verwarmde woning op een innovatieve manier.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieWarmtepomp
MerkWaterFurnace
Populair modelNSKW06
Vermogen6 KW
Subsidie 2800
Energiebesparing22%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


WaterFurnace warmtepomp kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n warmtepomp van WaterFurnace kopen? De fabrikant werkt met een perfect productaanbod (lucht-lucht, of bodembron) voor nieuwe en oude woningen. Informeer bij uw installateur welke oplossing rijmt met uw energiegebruik (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de NSKW06 met een capaciteit van 6. Desondanks, misschien vraagt u meer vermogen. Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat is precies uw doel (hybride / all-electric)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende WaterFurnace installateur.
  6. De monteur zal de warmtepomp installeren, doe meteen de subsidieaanvraag.

Zit er subsidie op deze warmtepomp?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze warmtepomp in juni 2024? Het merk WaterFurnace heeft een uitgebreid aanbod. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type NSKW06 met een subsidie van 2800 kopen. Wil je dit aanvragen? Dan moet je wel voldoen aan meerdere voorschriften. Op RVO.nl bekijk je alle praktische info. Een goede warmtepomp installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bijvoorbeeld in de regio Breda, Binnenmaas en Friesland.

Zijn de WaterFurnace hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen zijn geliefd onder installateurs. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbij horen enkel en alleen betrouwbare merken. Advies: vergelijk deze hybride of volledig elektrischeWaterFurnace warmtepomp in juni 2024 met andere modellen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Concurrerende merken zijn Warmflow, Technibel en Robur


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!